Publicador de continguts

Biografia Óscar Fidalgo Bestard

Va néixer a Palma el 1979.

És llicenciat en dret per la Universitat de les Illes Balears, màster en Advocacia per la Universitat de les Illes Balears i programa avançat de Direcció General per l’Institut d’Empresa. També és gestor administratiu col·legiat.

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocat i gestor en el seu propi bufet. Va ser subdirector de Gestió d’Atenció Primària de Mallorca (2006-2007), advocat de l’Associació d’Usuaris de Banca i Serveis Financers (2007) i advocat soci fundador del bufet Fidalgo&Associats.

Anteriorment ha estat secretari de Política Autonòmica del PP Balears, membre de la Junta Directiva i del Comitè de Direcció del PP Balears i coordinador de la campanya nacional 2012 del PP Balears i de la campanya Europea 2014 del PP Balears. Fou elegit diputat a les eleccions al Parlament de les Illes Balears el 2011. President de Comissió d’Economia, portaveu adjunt d’Hisenda i Pressuposts. Portaveu i president de la Comissió de Peticions. Membre de les comissions d’Hisenda i Pressuposts, Turisme, Economia i Control de Radiotelevisió.