Publicador de continguts

Fons i col·lecció

 

Com puc saber si un document és a la meva biblioteca?
Consultant el CABIB. Pots limitar la cerca a Palma i d'aquesta manera trobaràs només els documents presents a les biblioteques del municipi, o bé pots cercar a totes les biblioteques de la Xarxa alhora. També ho pots demanar al nostre personal.

 

Necessit un document que no és a la biblioteca. Què puc fer?
- Demanar un préstec interbibliotecari i demanar que t'ho duguin a la teva biblioteca.
- Fer una proposta de compra a la biblioteca presencialment o a través del correu. La biblioteca, en funció de la seva política de col•lecció, valorarà si adquireix el document o no, de la qual cosa informarà l'usuari que ha fet el suggeriment.

 

Com puc saber les adquisicions recents de la biblioteca?
Les biblioteques tenen expositors de novetats i llistes a l'entrada. També fan guies de novetats de les darreres adquisicions de llibres, CDs, DVDs i altres tipus de materials.

 

Les biblioteques accepten donacions de documents?
Les biblioteques accepten donacions de llibres que siguin interessants o rellevants per a les col•leccions. No s’hi poden dur sense parlar-ne abans amb els bibliotecaris. Et recomanam que facilitis una llista de les obres (amb títol, autor, editorial i any de publicació).

 

Hi ha llibres electrònics i pel•lícules en línia?
Sí, a través de les plataformes EBIBLIO i EFILM de préstec gratuït, utilitzant el codi de barres del teu carnet i el PIN de la teva fitxa d’usuari.
 

Data darrera modificació: 11 d’agost de 2023